Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Pannenbier Orthopedisch Centrum

Op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer is op woensdag 3 juli 2019 pannenbier geschonken voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.

In oktober 2018 is de eerste paal geslagen voor het nieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer. Aan alles is te merken dat de Reinier Haga Groep nu al trots is op het Orthopedisch Centrum. En dat is ook niet zo vreemd. De zelfstandige focuskliniek orthopedie wordt dé plek voor behandelingen van aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Maar liefst 20 orthopeden van de drie ziekenhuizen van de Reinier Haga Groep (het HagaZiekenhuis in Den Haag, het Reinier de Graaf ziekenhuis en het LangeLandZiekenhuis in Zoetermeer), gaan hier nauw met elkaar samenwerken. Elk met hun eigen specialisatie.

Klik hier voor het volledige artikel.

Impressie van het gebouw (bron: EGM architecten).