Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Pannenbier Orthopedisch Centrum

Op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer is op woensdag 3 juli 2019 pannenbier geschonken voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Nieuwsarchief

Hand en Pols Symposium

Op woensdag 27 maart 2013 organiseert het Hand-Polscentrum van het Reinier de Graaf Ziekenhuis een symposium voor fysiotherapie over de pathologie en behandeling van de hand en de pols. 

Binnen het Hand- en Polscentrum wordt nauw samengewerkt door dr. Gerald Kraan (orthopedie), dr. Mark de Vries (traumachirurg) en Michiel Schuringa (plastisch chirurg). 

Aandoeningen aan hand en pols komen vaak voor en zijn zeer belemmerend in het dagelijks leven. Het Hand- en Polscentrum van het Reinier de Graaf is uniek in de regio. Groot voordeel van het Hand- en polscentrum is dat patiënten met specifieke klachten snel door de medisch specialist gezien en behandeld worden, die daarvoor de juiste expertise heeft. Ook word er intensief samen gewerkt met gespecialiseerde handfysiotherapeuten van de groep van Marijke Vaske.

Tijdens deze avond willen wij u graag op de hoogte brengen van de ontwikkeling op het gebied van behandeling van de hand en de pols. Er wordt niet alleen gekeken naar de chirurgische behandelingen maar ook die van de fysiotherapeut komen ruim aan bod.

 

Klik hier voor het programma

 

Doelgroep

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor fysiotherapeuten.

 

Locatie

De Lindenhof, Zocherweg 9, 2613 ZT  Delft
 

Accreditatie

Door de KNGF zijn aan dit symposium 3 accreditatiepunten toegekend. 

 

Kosten

Inschrijvinggeld bedraagt € 70,=

 

 

De inschrijving sluit op 13 maart 2013.