Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Pannenbier Orthopedisch Centrum

Op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer is op woensdag 3 juli 2019 pannenbier geschonken voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Nieuwsarchief

Hands On cursus heuparthroscopie

Juni 1012: Een kijkoperatie van de heup (arthroscopie) is een veelbelovende techniek voor de behandeling van letsels van de heup (vaak gevoeld in de liesstreek) en kan in bepaalde gevallen verdere schade van het heupgewricht leidend tot een slijtage op jonge leeftijd voorkomen.

Het is echter ook een technisch moeilijke techniek die veel ervaring eist. In het RdGG worden deze ingrepen sinds 2006 toenemende mate verricht. Rolf Bloem van de vakgroep orthopedie heeft zich hier met name op toegelegd en heeft reeds veel ervaring opgebouwd. Om die reden had de firma Smith & Nephew, een grote Amerikaanse firma die apparatuur voor dit soort ingrepen op de markt brengt, hem ook benadert om een twee daagse hands-on cursus te organiseren in het Smith&Nephew Research Centre in York, Engeland.

Deelnemers zijn orthopaeden die zich deze technieken eigen willen maken. Met twee andere faculty leden uit Nederland (Visser en Hogervorst) is een mooi programma neer gezet.