Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Pannenbier Orthopedisch Centrum

Op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer is op woensdag 3 juli 2019 pannenbier geschonken voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Nieuwsarchief

Mobiel skills lab bezoekt Delft

Op woensdag 30 oktober 2013 komt het Mobiele Skills Lab van de firma Arthrex naar het Reinier de Graaf in Delft en worden orthopeden en artsen in opleiding voor orthopedie getraind in operaties van de schouder. 

In de elf meter lange Mercedes vrachtwagen zijn twee werkstations ingericht. Onder begeleiding van de orthopedisch chirurgen leren de artsen in opleiding die zich specialiseren in orthopedische chirurgie hoe ze een kijkoperatie van de schouder moeten uitvoeren. Tijdens de simulaties in de oefenruimte wordt de werkelijkheid zo goed mogelijk nagebootst. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het mobiele skills lab van Arthrex

Het mobiele skills lab is een initiatief van Arthrex en is voortgekomen uit het makkelijker, sneller en doelmatiger aan kunnen bieden van “medical education” door Arthrex. In het mobiele lab worden vooral trainingen gegeven aan orthopedisch chirurgen. Het mobiele lab kan op locatie gebruikt worden en kan naast de kliniek of een ziekenhuis geparkeerd worden.