Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Pannenbier Orthopedisch Centrum

Op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer is op woensdag 3 juli 2019 pannenbier geschonken voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Nieuwsarchief

Orthopedie Delft op de NOV

Februari 2013: In het programma van de jaarvergadering van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging op 7 en 8 februari jl in Amsterdam was de  orthopedie Delft goed vertegenwoordigd. 

Op donderdag 7 februari mocht Gerald Kraan de spits afbijten met zijn presentatie `Extraforminale ligamenten van de wervelkolom: een anatomische en biomechanische studie´. Op dit onderwerp is Gerald Kraan in november 2012 gepromoveerd.

Op dondermiddag waren er drie presentaties die genomineerd waren voor de Biomet Award, waaronder de presentatie van Hennie Verburg. Mini mid-vastus or conventional total knee arthroplasty; randomized controlled clinical study with CT-control of radiographic position and cement penetration. Dit is een onderdeel van zijn promotie-onderzoek naar  minimaal invasieve chirurgie van de knie. De Biomet Award werd toegekend aan Belle van Meer, één van de onderzoekers binnen de ROGO-Rotterdam. 

Op de vrijdagochtend was het de beurt aan Hans van der Linden die het onderzoek naar rapid recovery voor patienten met totale knieprothese presenteerde: Rapid Recovery voor totale knieprothesiologie; echt zo veel beter? Een vergelijkbare cohort-studie van 200 patiënten.