Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19067
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:42 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 17 [element_type_id] => 33 [languages_prefix] => [content_id] => 19067 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 33 [name] => ROGO - gipskamer 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 97 [element_id] => 17 [node_id] => 14527 [position] => right [order] => 97 ) ) )

Nieuws

Technische briefing Tweede Kamer over implantaten

De NOV heeft op woensdag 13 februari jl in de Tweede Kamer tijdens een technische briefing gesproken over implantaten.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

Orthopedische implantaten

Reactie op artikel Trouw over (on)veiligheid van implantaten Vandaag (maandag 26 november) staat er een artikel in Trouw over de (on)veiligheid van implantaten.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

De Lindenhofseries

Fysiotherapie maart 2013

Op woensdag 27 maart 2013 organiseerde het Hand-Polscentrum van het Reinier de Graaf Ziekenhuis een symposium voor fysiotherapie over de pathologie en behandeling van de hand en de pols. Vopor dit symposium was weer veel belangstelling. Zo´n 75 fysiotherapeuten hadden zich ingeschreven voor deze avond. 

Binnen het Hand- en Polscentrum wordt nauw samengewerkt door dr. Gerald Kraan (orthopedie), dr. Mark de Vries (traumachirurg) en Michiel Schuringa (plastisch chirurg). 

Aandoeningen aan hand en pols komen vaak voor en zijn zeer belemmerend in het dagelijks leven. Het Hand- en Polscentrum van het Reinier de Graaf is uniek in de regio. Groot voordeel van het Hand- en polscentrum is dat patiënten met specifieke klachten snel door de medisch specialist gezien en behandeld worden, die daarvoor de juiste expertise heeft. Ook word er intensief samen gewerkt met gespecialiseerde handfysiotherapeuten van de groep van Marijke Vaske.

Tijdens deze avond wilden wij u graag op de hoogte brengen van de ontwikkeling op het gebied van behandeling van de hand en de pols. Er werd niet alleen gekeken naar de chirurgische behandelingen maar ook de behandelingen door de (hand)fysiotherapeut komen ruim aan bod.

Het symposium is door de KNGF geaccrediteerd met 3 punten.

Klik hier voor het programma van deze avond.

Klik hier voor de downloads van de presentaties.

 

Dit symposium werd mede mogelijk gemaakt door:

   

 

 

Foto-impressie van deze avond: