Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19066
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:36:11 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 16 [element_type_id] => 32 [languages_prefix] => nl [content_id] => 19066 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 32 [name] => ROGO - Balie 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 278 [element_id] => 16 [node_id] => 15167 [position] => right [order] => 278 ) ) )

Nieuws

Pannenbier Orthopedisch Centrum

Op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer is op woensdag 3 juli 2019 pannenbier geschonken voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Ongevalletsels of trauma


De orthopedisch chirurg behandelt ook de traumatische letsels van het bewegingsapparaat. Bijvoorbeeld been- of armbreuken, ontwrichtte gewrichten, bandletsels van de knie of de enkel, feitelijk alles van wat we het bewegingsapparaat noemen (skelet, banden, spieren, pezen etc).

In onze orthopedische groep is er veel ervaring in de behandeling van dit soort letsels en alle orthopedisch chirurgen behandelen dan ook ongevalletsels. Wel is het zo dat er binnen de groep orthopedisch chirurgen van de Reinier de Graaf Groep subspecialisaties zijn. Sommigen leggen zich meer toe op de knie, anderen op de schouder, pols of bijvoorbeeld de heup.

Ook voor de behandeling van de meer complexe ongevalletsels wordt er gespecialiseerd gewerkt, dat wil zeggen dat we er altijd voor zorgen dat u de arts aan uw bed krijgt die het meest geschikt is voor de behandeling van uw ongevalletsel. Orthopeden die veel ervaring hebben met kniechirurgie zullen bijvoorbeeld ook de breuken rondom de knie behandelen. Wij geloven in verregaande specialisatie zodat u de meest geschikte orthopeed aan uw bed krijgt.