Array
(
  [0] => Array
    (
      [Content] => Array
        (
          [id] => 19068
          [text] => 

[H1] => [H2] => [intro] => [include] => [user_id] => 0 [_created] => 2012-08-15 12:37:14 [_modified] => 0000-00-00 00:00:00 ) [Element] => Array ( [id] => 18 [element_type_id] => 34 [languages_prefix] => [content_id] => 19068 [auth_company_id] => ) [ElementType] => Array ( [id] => 34 [name] => ROGO - handen wassen 1 ) [NodeElement] => Array ( [id] => 181 [element_id] => 18 [node_id] => 15153 [position] => right [order] => 181 ) ) )

Nieuws

Pannenbier Orthopedisch Centrum

Op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer is op woensdag 3 juli 2019 pannenbier geschonken voor het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.
lees verder

Minister Bruno Bruins brengt werkbezoek aan de orthopedie

Op maandagmiddag 14 januari bracht Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, een werkbezoek aan de afdeling orthopedie van het Reinier de Graaf in Delft.
lees verder

Orthopedisch Centrum in Reinier Magazine

Reinier Haga Groep bouwt Orthopedisch Centrum dat patient zorg op maat biedt.
lees verder

3D braces

Duimbasisartrose is de meest voorkomende geisoleerde artrose van de hand.
lees verder
Nieuwsarchief >>
ISO 9001

Orthopeden

dr. Rolf M. Bloem

 

Rolf Bloem is sinds 1987 werkzaam als orthopedisch chirurg. Hij studeerde geneeskunde in Leiden. Na de militaire dienst in het Militair Hospitaal te Utrecht startte hij zijn opleiding tot orthopedisch chirurg waarbij de vooropleiding werd gevolgd in het Alrijne Ziekenhuis te Leiderdorp en de vervolgopleiding in het Leids Universitair Medisch Centrum . In 1988 volgde hij een research fellowship in Amerika in het Massachusetts General Hospital in Boston (Harvard University) op de orthopedisch oncologische afdeling.

Van 1989 tot 2002 was hij als staflid orthopedie verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum waarbij hij vanaf 1999 als waarnemend opleider nauw betrokken was bij de opleiding tot orthopedisch chirurg.

Sinds 2002 werkt hij als staflid en opleider orthopedie in de vakgroep orthopedie en traumatologie in de Reinier de Graaf ziekenhuis te Delft. Tevens begeleidt hij verschillende wetenschappelijke multicenter onderzoeken. Hij heeft zich binnen de orthopedie gespecialiseerd in de heupchirurgie met accent op de heuparthroscopie en revisiechirurgie, de voet- en enkel en de traumatologie.

Hij heeft cursussen gevolgd bij toonaangevende orthopedisch chirurgen op het gebied van de heuparthroscopie o.a. bij  dr. Marc Philippon in de Steadman Clinic in Vail in de Verenigde Staten, dr. Brain White in de Western Orthopaedics Clinic in Denver en dr. De Schepper in België. Het Reinier de Graaf is Visiting Centre voor orthopeden die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van de heuparthroscopie. Daarnaast verzorgt hij heuparthroscopiecursussen bij de firma Smith&Nephew.